Op basis van de D&C -uitvraag en de aangereikte voorinformatie ondersteunen wij de opdrachtnemer met uitgewerkte projectadviezen,. Waarbij wij vaak/normaliter ondersteunen met geotechnische adviesondersteuning, rioleringstechnische advies ondersteuning en het geven van milieukundig advies. Daarnaast is aanvullende specialistische ondersteuning natuurlijk altijd mogelijk.

Wij maken hierbij gebruik van de expertise van onze netwerkpartners, waarbij wij structureel mee samenwerken (tbv. Flora & Fauna, Archeologie, Klimaatadaptief ontwerpen, Verkeersontwerpen etc).

Lees verder
BIM Ontwerp (3D / Relatics )

De mogelijkheden voor gebruik van BIM groeien per dag. Intussen hebben wij jarenlang ervaring in het werken met Relatics. Ook het gebruik van 3D -Ontwerpmogelijkheden wordt steeds meer gemeengoed. Opdrachtnemers ondersteunen wij door efficiƫnt eisenbeheer en clash-analyses, maar bijvoorbeeld ook door visualisaties van het ontwerp.

Detailontwerp / Uitvoeringsontwerp

Op basis van D&C kunnen wij uiteindelijk het Uitvoeringsontwerp opstellen. Hierbij ontstaat eenduidigheid voor alle betrokkenen hoe de feitelijke uitvoering uitvoeringstechnisch ingevuld dient te worden.