Adviseur GIS

Word jij onze expert op het gebied van GIS?

Over de professional

  Je bent gemotiveerd en wilt jezelf graag                  ontwikkelen

  Je vindt het interessant om te werken met             Flamingo, SharePoint, KE-chain en Relatics

  Je hebt een achtergrond in civiele techniek            of een Geo-ICT opleiding

Over Gebiedsmanagers

  Civieltechnisch ingenieursbureau met een              hecht en groeiend team

  Het is onze missie om een leefbare en                     duurzame buitenruimte voor iedereen te               realiseren

  Sterke focus op innovatie, kennisopbouw en         persoonlijke ontwikkeling: veel ruimte voor            jouw ideeën

 

Over de functie

 Je richt onze eigen tool ‘Gebiedsportaal’                 optimaal in, zo maak je veel impact

  Je bent het eerste aanspreekpunt voor het             maken van analyses voor nieuwbouw en               herinrichting van openbare ruimte en                     klimaatadaptatie

  Je denkt in uitdagingen en komt met                       ‘out-of-the-box’ oplossingen.

Jouw impact als Adviseur GIS?

Als adviseur GIS ben jij degene die onze eigen tool voor binnenstedelijke gebiedsontwikkeling ‘Gebiedsportaal’ verder ontwikkelt. In deze online omgeving wordt alle informatie omtrent een project – van de ontwerpinformatie tot onderzoeken en specialistische modellen – gecombineerd en gedeeld met het projectteam en andere belanghebbenden. Cruciaal, zo heeft iedereen in elke projectfase alle benodigde informatie binnen handbereik. Als expert op dit gebied adviseer je collega’s en opdrachtgevers, zoals overheden, ontwikkelaars en aannemers, over het gebruik van dit portaal en zorg je dat dit optimaal wordt ingericht. Je verwerkt de wensen, denkt actief mee en bedenkt out-of-the-box oplossingen. Door het projectgebied op de juiste manier in kaart te brengen, word jij de steun en toeverlaat van de opdrachtgever op dit gebied. Zo maak je met jouw werk veel impact.

 Je werkt aan een groot aantal projecten tegelijkertijd die een looptijd kunnen hebben van enkele maanden tot een aantal jaar. Door deze diversiteit ontwikkel je jezelf snel. Het is hierbij wel belangrijk dat je structuur weet aan te brengen en snel verbanden legt. Je blijft daarnaast graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en je vertaalt dit naar nieuwe ideeën om ons portaal te verbeteren. Al jouw kennis deel je uiteraard ook actief met je collega’s, zodat we het kennisniveau binnen de organisatie naar het volgende level tillen.  

Ambitie

Wij willen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en participatie realiseren.

 

Goede werksfeer

Met ons fijne team werken we hard, maar er is natuurlijk ook tijd voor gezelligheid

Opleiding &ontwikkeling

Wij zetten in op jouw ontwikkeling, denk bijvoorbeeld aan trainingen met de hele organisatie

Wij zijn Gebiedsmanagers

Gebiedsmanagers is een jong en dynamisch civieltechnisch ingenieursbureau met een sterke missie: het realiseren van een leefbare en duurzame buitenruimte waar iedereen plezierig verblijft. Daar zetten wij ons ondertussen 8 jaar voor in met een team van momenteel 25 medewerkers.

Naast het uitwerken van de projectplannen, focust Gebiedsmanagers op drie belangrijke thema’s:

 

  1. Innovatie: We zetten sterk in op innovatie en kennisopbouw. We zijn medekoploper in BIM en hebben dit vertaald naar een pragmatische tool voor binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. In samenwerking met de gemeente Rotterdam wordt de tooling verder ontwikkeld en ook jij speelt hierin een belangrijke rol.
  2. Duurzaamheid en klimaatverandering: We adviseren opdrachtgevers over het zo duurzaam en klimaatneutraal inrichten van projecten. Een hot topic dat vraagt om creativiteit.
  3. Participatie: We hebben een digitale enquête tool ontwikkeld om feedback te verzamelen van burgers en ondernemers. Enorm handig in deze coronatijd, zo kunnen we de input van de wijk meenemen in het projectplan.

Kortom, we zijn een ambitieuze club met een hecht team. We werken hard, maar er is ook tijd om samen leuke dingen te ondernemen.

Zin in een (virtuele) kop koffie?

Ja, ik hoor graag meer!

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en we komen graag met je in contact!  Je kunt voor deze vacature contact opnemen met Richard Walet op tel.                        06-57999570 of per mail richard.walet@gebiedsmanagers.nl