Klimaatmitigatie draait om het inperken van verdere klimaatverandering. Bij Gebiedsmanagers is dit een belangrijk onderdeel van de Volhoudbaarheidsvisie; het draagt bij aan de transitie naar een klimaatrobuuste en milieuvriendelijke leefomgeving. Onze ultieme doelstelling is circulariteit volgens het Cradle to Cradle-principe: we nemen afscheid van lineaire processen en beschouwen afval als grondstof. Daarmee pakken wij onze verantwoordelijkheid richting een volhoudbare samenleving. 

Hoe we dit doen? We hebben een praktische, wijkgerichte aanpak ontwikkeld. Een grondige analyse van fysieke en sociale kenmerken van de wijk vormt het startpunt, onder andere door Leefstijlenonderzoek. Samen met de opdrachtgever maken we doelstellingen concreet met het Ambitieweb. Wensen van bewoners – de lokale expertise – nemen we modern en efficiënt mee door de inzet van de Digitale Geo-Enquêtetool.

Gebiedsmanagers gaat met deze visie en werkwijze aan de slag samen met opdrachtgevers, partners en klanten, We stimuleren innovatie, waarbij we de kracht van digitalisering en participatie omarmen. Zo werken wij ambitieus aan projecten die passen in de wereld van morgen. Benieuwd? Ontdek onze aanpak door de infographic te doorlopen. Klik op een onderdeel voor meer verdieping. 

 

Weten hoe wij de buitenruimte inrichten?

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief!

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief!

There was an error while trying to send your request. Please try again.