GM_Afb_Nieuwsbrief_01GM_Afb_Nieuwsbrief_02

 

 

 

Volgende week is het weer tijd voor de jaarlijkse InfraTech! Van 17 tot en met 20 januari kunt u de beurs bezoeken in Ahoy Rotterdam. Met ruim 500 exposanten en 20.000 bezoekers is InfraTech de belangrijkste beurs voor de infrasector in Nederland. De InfraTech is een uitstekende gelegenheid om nieuwe verbindingen te leggen en nieuwe kansen te creëren. Een mooie link naar het thema van dit jaar: Slim verbinden.

Gebiedsmanagers aanwezig op stand 1.540
Slim verbinden doen wij als actief participant van de Stichting Rondom GWW (Rondom GWW-plein). Daarmee voor ons als jong bureau een ultieme kans blijk te geven van onze aanwezigheid aan een breder publiek. Klik hier voor de plattegrond van de gehele beursvloer.

Donderdag 19 januari
Op donderdag 19 januari geven wij presentaties in het theater op het ‘Rondom GWW-plein’. Tijdens deze presentaties informeren wij u over de belangrijkste ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij nemen u graag mee in onze visie voor pragmatisch BIM bij civiele GWW-projecten. Bim biedt zoveel meer mogelijkheden dan ultieme 3D-tekeningen! Wij gaan voor slim verbinden van informatie, met gebruik van ons Handboek Online. Verder vertellen wij u graag over onze ideeën van duurzame inrichting van oudere wijken en klimaatadaptatie. Genoeg redenen om ons hier te bezoeken, u bent van harte welkom!

Beursactie
Ter gelegenheid van de beurs maakt u bij Gebiedsmanagers ook kans op een prachtige prijs. U maakt als bezoeker kans op een overnachting in de Euromast. Waar u vanaf grote hoogte de buitenruimte van de ‘Beste stad van Europa’ kunt aanschouwen. De winnaar zal direct na de beurs worden bepaald door middel van loting. Het enige wat u moet doen om kans te maken op deze unieke prijs, is uw visitekaartje inleveren.

Bezoektijden InfraTech

– Dinsdag 17 januari | 10.00 – 18.00 uur

– Woensdag 18 januari | 10.00 – 21.00 uur

– Donderdag 19 januari | 10.00 – 18.00 uur

– Vrijdag 20 januari | 10.00 – 16.00 uur

Wij hopen u volgende week te ontmoeten op het ‘GWW-plein’. U bent van harte welkom tijdens een van onze presentaties in het theater en/of voor een goed gesprek op het ‘plein’, onder het genot van een kopje koffie van onze barista.