Civieltechnisch projectingenieur

Benieuwd naar hoe jij kunt bijdragen aan ons Team?

Over de professional

   Je bent ambitieus en houdt van uitdagingen

  Je werkt gestructureerd en werkt ook graag           in teamverband samen

  Jij krijgt energie van het uitzoeken,                           uitwerken en verwerken van                                     projectinformatie in het technische ontwerp

Over Gebiedsmanagers

  Civieltechnisch ingenieursbureau met een              hecht en groeiend team

   Sterke focus op innovatie en kennisopbouw

   Missie: Een leefbare en duurzame                           buitenruimte voor iedereen realiseren

Over de functie

  Je bent verantwoordelijk voor het                             technische uitwerken van projectschetsen             tot een uitvoering- of bestekgereed ontwerp

   Je hebt ervaring met AutoCad, Civil3D,                    Navisworks en kennis van NCLS, ASVV en              RAW 

   Je ontzorgt de projectleider en onderhoud            contacten met nutspartijen en zorgt dat de            benodigde vergunningen er zijn

   Je werkt gemiddeld aan 3 á 4 projecten                  tegelijkertijd die in verschillende fasen                    zitten. 

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden als CivielTechnisch Projectingenieur?

Als Civiel Technisch Projectingenieur bij Gebiedsmanagers ben je verantwoordelijk voor het technisch uitwerken van projectschetsen tot een uitvoering- of bestekgereed ontwerp. Je ondersteunt de Werkvoorbereider en/of de Projectleider en zorgt dat de benodigde informatie voor het definitieve ontwerp wordt uitgezocht. Je hebt contact met de verschillende nutspartijen en zorgt dat de benodigdheden voor de vergunningen er zijn. Wanneer een project aan de Aannemer wordt overgedragen, sta je klaar voor vragen en spring je bij als dat nodig is.

Je werkt gemiddeld aan drie à vier projecten tegelijkertijd die in verschillende fasen zitten. Ervaring met het opstellen van contracten RAW, UAV-GC, Infraworks, GIS, Relatics en kennis van BIM is een pré.

Ambitie

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en participatie, daar werken we naartoe

 

Goede werksfeer

We werken hard, maar er is ook tijd voor gezelligheid 

Opleiding &ontwikkeling

Gebiedsmanagers zet in op persoonlijke ontwikkeling

 

Ons aanbod

Salaris: €2.800 – €4.800 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van ervarings- en opleidingsniveau

Functie voor 40 uur per week, indien je minder wilt werken is dit bespreekbaar

Een goed bereikbaar kantoor en mooie werkplek met goede koffie!

28 vakantiedagen op fulltime basis

Goede flexibele pensioenregeling

Hybride werken: op kantoor en thuis (met oog voor jouw privé situatie)

Reiskosten en thuiswerkvergoeding, afhankelijk van woon-werk afstand

Een platte organisatie en een gedreven team van jonge én ervaren mensen, dat goed op elkaar is ingespeeld.

Open en warme bedrijfscultuur, regelmatig teamuitjes (vrijdagmiddagborrel, bbq’s, avondje karten, gezamenlijk de marathon van Rotterdam lopen, of natuurlijk je       collega’s aanmoedigen)

Diversiteit aan projecten in zowel discipline, opdrachtgever en omvang

Doorlopende professionele ontwikkeling middels het volgen van cursussen of aanvullende opleidingen.

Wij zijn Gebiedsmanagers

Gebiedsmanagers is een Civieltechnisch ingenieursbureau, gevestigd in Maassluis, en gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en begeleiden van projecten op het gebied van gebiedsontwikkeling en infrastructuur.

 

Plezier in ons werk en met elkaar vinden we belangrijk.  We vormen met elkaar een veilige en betrokken omgeving voor iedereen met ruimte voor een gezellig praatje. Wij bieden pragmatische oplossingen, zijn verbindend en brengen diverse stakeholders bij elkaar voor een optimale samenwerking. We pionieren en durven ons buiten gebaande paden te begeven, puur omdat wij onze klanten graag de beste mogelijkheden bieden. Vooral zijn we betrokken bij ons doel en zorgen we op de juiste momenten voor betrokkenheid van collega’s, opdrachtgevers, netwerkpartners en de omgeving.

 

Het koppelen van kansen en mogelijkheden voor diverse stakeholders wordt steeds belangrijker. Vraagstukken kunnen niet meer vanuit één kant worden benaderd. Een integrale (project)benadering is cruciaal in het creëren van onze toekomstige woon-, werk en recreatieomgeving. Door de toenemende vragen van onze opdrachtgevers is ruimte ontstaan voor een ervaren, ambitieuze adviseur op het gebied van water en klimaatadaptatie.

Zin in een (virtuele) kop koffie?

Ja, ik hoor graag meer!

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en we komen graag met je in contact!  Je kunt voor deze vacature contact opnemen met Richard Walet op tel.                        06-57999570 of per mail richard.walet@gebiedsmanagers.nl