Civieltechnisch projectingenieur

Benieuwd naar hoe jij kunt bijdragen aan ons Team?

Over de professional

   Je bent ambitieus en houdt van uitdagingen

  Je werkt gestructureerd en werkt ook graag           in teamverband samen

  Jij krijgt energie van het uitzoeken, uitwerken        en verwerken van projectinformatie in het            technische ontwerp

Over Gebiedsmanagers

  Civieltechnisch ingenieursbureau met een              hecht en groeiend team

   Sterke focus op innovatie en kennisopbouw

   Missie: Een leefbare en duurzame                           buitenruimte voor iedereen realiseren

Over de functie

  Je bent verantwoordelijk voor het                             technische uitwerken van projectschetsen             tot een uitvoering- of bestekgereed ontwerp

   Je hebt ervaring met AutoCad, Civil3D,                     Navisworks en kennis van NCLS, ASVV en               RAW 

   Je ontzorgt de projectleider en onderhoud             contacten met nutspartijen en zorgt dat de            benodigde vergunningen er zijn

   Je werkt gemiddeld aan 3 á 4 projecten                   tegelijkertijd die in verschillende fasen                   zitten. 

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden als CivielTechnisch Projectingenieur?

Als Civiel Technisch Projectingenieur bij Gebiedsmanagers ben je verantwoordelijk voor het technisch uitwerken van projectschetsen tot een uitvoering- of bestekgereed ontwerp. Je ondersteunt de Werkvoorbereider en/of de Projectleider en zorgt dat de benodigde informatie voor het definitieve ontwerp wordt uitgezocht. Je hebt contact met de verschillende nutspartijen en zorgt dat de benodigdheden voor de vergunningen er zijn. Wanneer een project aan de Aannemer wordt overgedragen, sta je klaar voor vragen en spring je bij als dat nodig is.

Je werkt gemiddeld aan drie à vier projecten tegelijkertijd die in verschillende fasen zitten. Ervaring met het opstellen van contracten RAW, UAV-GC, Infraworks, GIS, Relatics en kennis van BIM is een pré.

Ambitie

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en participatie, daar werken we naartoe

 

Goede werksfeer

We werken hard, maar er is ook tijd voor gezelligheid 

Opleiding &ontwikkeling

Gebiedsmanagers zet in op persoonlijke ontwikkeling

 

Wij zijn Gebiedsmanagers

Gebiedsmanagers is een jong en dynamisch civieltechnisch ingenieursbureau met een sterke missie: het realiseren van een leefbare en duurzame buitenruimte waar iedereen plezierig verblijft. Daar zetten wij ons ondertussen 8 jaar voor in met een team van momenteel 25 medewerkers.

 

Naast het uitwerken van de projectplannen, focust Gebiedsmanagers op drie belangrijke thema’s:

  • Innovatie: We zetten sterk in op innovatie en kennisopbouw. We zijn medekoploper in BIM en hebben dit vertaald naar een pragmatische tool voor binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. In samenwerking met de gemeente Rotterdam wordt de tooling verder ontwikkeld.
  • Duurzaamheid en klimaatverandering: We adviseren opdrachtgevers over het zo duurzaam en klimaatneutraal inrichten van projecten. Een hot topic dat vraagt om creativiteit.
  • Participatie: We hebben een digitale enquête tool ontwikkeld om feedback te verzamelen van burgers en ondernemers. Enorm handig in deze corona tijd, zo kunnen we de input van de wijk meenemen in het projectplan.

 

Kortom, we zijn een ambitieuze club met een hecht team. We werken hard, maar er is ook tijd om samen leuke dingen te ondernemen.

Zin in een (virtuele) kop koffie?

Ja, ik hoor graag meer!

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en we komen graag met je in contact!  Je kunt voor deze vacature contact opnemen met Richard Walet op tel.                        06-57999570 of per mail richard.walet@gebiedsmanagers.nl