commercieel Adviseur

Word jij onze adviseur op het gebied van water en klimaatadaptatie?

Over de professional

  Je hebt minimaal 3 jaar relevante                              werkervaring en toont creativiteit in                        advisering

  Je bent enthousiast om je kundigheid bij                 (potentiële) klanten in te brengen. Een goed         advies verkoopt zichzelf!

  Je deelt graag jouw kennis met je team en             leert onze young professionals de kneepjes           van het vak           

Over Gebiedsmanagers

  Civieltechnisch ingenieursbureau met een              hecht en groeiend team

  Het is onze missie om een leefbare en                     duurzame buitenruimte voor iedereen te               realiseren

  Sterke focus op innovatie, kennisopbouw en         persoonlijke ontwikkeling: veel ruimte voor            jouw ideeën

 

Over de functie

  Je weet ook je weg te vinden bij de                          verschillende watersysteemmodellen en je            weet GIS praktisch toe te passen

  Je weet wat goede projectbeheersing inhoudt en kan ook hier ook onze klanten meenemen in het belang hiervan

  Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar

 

Jouw impact als Commercieel Adviseur water en klimaat?

Als ervaren commercieel adviseur water en klimaat ben jij degene die samen met je collega’s onze klanten voorziet van een deskundig advies als het gaat om een klimaatbestendige en volhoudbare buitenruimte bij gebiedsontwikkelingen en herinrichtingen in de randstad.

Klimaat adaptief bouwen is voor ons vanzelfsprekend en jij brengt dan ook graag jouw enthousiasme en kennis in bij dit type projecten. In de initiatieffase concretiseer je gezamenlijk de ambities en stel je de waterparagraaf op. Vervolgens werk je het waterhuishoudkundig- en rioleringsplan uit. En laat jij ook graag zien dat klimaatexpertise ook inhoudt dat er aandacht moet zijn voor droogte en natuurinclusief bouwen. Jij bent niet alleen plannenmaker, maar levert samen met je collega’s ook projectmatige expertise door bijvoorbeeld. advisering op diepte-infiltratie, natuurvriendelijke oevers en herinrichtingsprojecten. Zowel voor opdrachtgevers als voor opdrachtnemers. Dit doe je in een jong en dynamisch team.

Creatief, pragmatisch advies; daar werken wij samen aan! 

 

Ambitie

Wij willen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en participatie realiseren.

 

Goede werksfeer

Met ons fijne team werken we hard, maar er is natuurlijk ook tijd voor gezelligheid

Opleiding &ontwikkeling

Wij zetten in op jouw ontwikkeling, denk bijvoorbeeld aan trainingen met de hele organisatie

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 

  • Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een gezond en groeiend bedrijf;
  • We geven je ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling;
  • We bieden je een aantrekkelijk salaris op basis van opleiding en ervaring;
  • Hybride werken is bij ons vanzelfsprekend;
  • Wij treffen voor jou ook een goede pensioenregeling;
  • En een bonusregeling bij goed functioneren voor jouw functie.

Wij zijn Gebiedsmanagers

Gebiedsmanagers is een civieltechnisch ingenieursbureau met een sterke missie: het realiseren van een leefbare en duurzame buitenruimte waar iedereen plezierig verblijft. Daar zetten wij ons ondertussen bijna 10 jaar voor in met een team van bijna 30 medewerkers.

Naast het uitwerken van de projectplannen, focust Gebiedsmanagers op drie belangrijke thema’s:

 

  1. Innovatie: We zetten sterk in op innovatie en kennisopbouw. We zijn medekoploper in BIM en hebben dit vertaald naar een pragmatische tool voor binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. In samenwerking met de gemeente Rotterdam wordt de tooling verder ontwikkeld.
  2. Duurzaamheid en klimaatverandering: We adviseren opdrachtgevers over het inrichten van een volhoudbare leefomgeving die ingericht is op het veranderende klimaat.
  3. Participatie: We adviseren in participatietrajecten en geven invulling in omgevingsmanagement. Daarnaast creëren we met onze eigen participatieve aanpak draagvlak bij verschillende stakeholders.

We zijn een ambitieuze club met een hecht team. We werken hard, maar er is ook tijd om samen leuke dingen te ondernemen.

Zin in een kop koffie?

Ja, ik hoor graag meer!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten de Hoog op 06-23939319. Je sollicitatiebrief en curriculum vitae kun je sturen naar maarten.de.hoog@gebiedsmanagers.nl.