Gebiedsmanagers viert 10-jarig jubileum

Rotterdam, 10 juni 2023

Gebiedsmanagers heeft haar 10-jarig jubileum gevierd. Samen met collega’s, netwerkpartners en onze gewaardeerde klanten hebben we geproost op deze mijlpaal.

Het feest begon met een super interessante presentatie over de ontwikkelingen in het Zomerhofkwartier (Zoho). We bedanken Stebru, de Stichting Wederopbouw en Echo Urban Design hartelijk voor hun bijdrage in deze presentatie. We namen onze gasten mee op een boeiende reis door de transformatie van deze bruisende wijk, waar leefbaarheid en klimaatadaptatie centraal staan.

Karel Ossewaarde - Richard Walet
Teamfoto Gebiedsmanagers
Teamfoto Gebiedsmanagers

Na de inspirerende presentatie zijn we neergestreken bij Mooie Boules, een populaire plek onder de Hofbogen in Rotterdam. Daar hebben we genoten van een gezellige borrel, waar iedereen de kans kreeg om 10 jaar aan Gebiedsmanagers-ervaringen uit te wisselen en te ontspannen in een fijne sfeer. Het jubileumfeest was dé gelegenheid om onze sterke banden met netwerkpartners en klanten nog verder te versterken. Met het jubiliemfeest heeft ook de directie van GP Groot, aandeelhouder van Gebiedsmanagers sinds mei 2022, kunnen proeven van de geweldige sfeer en kennis maken met onze collega’s en relaties.

Na de inspirerende presentatie zijn we neergestreken bij Mooie Boules, een populaire plek onder de Hofbogen in Rotterdam. Daar hebben we genoten van een gezellige borrel, waar iedereen de kans kreeg om 10 jaar aan Gebiedsmanagers-ervaringen uit te wisselen en te ontspannen in een fijne sfeer. Het jubileumfeest was dé gelegenheid om onze sterke banden met netwerkpartners en klanten nog verder te versterken. Zelfs de directie van GP Groot, onze eigenaar sinds mei 2022, kon proeven van de geweldige sfeer en bestaande netwerken.
10 jarig jubileum Mooie boules Rdam

“Gebiedsmanagers is ontzettend trots op de afgelopen 10 jaar, waarin we samen met onze partners en klanten hebben gewerkt aan duurzame, bruisende en inclusieve stedelijke gebieden”

Richard Walet & Karel Ossewaarde

We zijn dankbaar voor het vertrouwen en de geweldige opdrachten die we de afgelopen jaren hebben gekregen en we kijken vol enthousiasme uit naar de komende jaren waarin we onze missie voortzetten om de buitenruimte duurzamer én mooier te maken! En we kijken vol vertrouwen naar de toekomst en we blijven ons onderscheiden met onze innovatieve werkwijze, gebaseerd op goede samenwerking met opdrachtgevers en netwerkpartners.