Bij een complexe ontwikkeling is overzicht cruciaal voor het succes van het project. De verschillende partijen, alle belanghebbenden en de overlappende planningen moeten allemaal goed gestroomlijnd zijn om het project tot een succesvol einde te brengen.

Neem bijvoorbeeld de woonwijk Nieuw Kralingen in Rotterdam. Een mooi voorbeeld waar de complexiteit duidelijk wordt. Hier wordt een woonwijk gebouwd op een oude locatie van een school, gemeentewerf en een aantal verenigingen. Er komt veel bij kijken om de bestaande bouw te transformeren naar een hele nieuwe woonwijk. Er moet rekening gehouden worden met riolering en efficiënte bouwlogistiek, maar ook bijvoorbeeld de voorbelasting en het kappen van bomen. Deze verschillende componenten hebben verschillende belanghebbenden met ieder eigen wensen, eisen en planningen.

Kortom: complexe ontwikkeling is een flinke puzzel. Met ons Gebiedsportaal lossen wij deze puzzel gemakkelijk voor jou op.  Deze tool maakt de planning van verschillende  partijen visueel en  overzichtelijk. Zo wordt het direct duidelijk waar mogelijke conflicten liggen.

Hoe werkt het? In het  Gebiedsportaal worden MS project planningen ingeladen in het GIS systeem en vervolgens overzichtelijk weergegeven. Het resultaat? Een interactieve kaart die op elk moment aangeeft wat, waar en wanneer gebeurt. Dit ziet er zo uit:

Indicatieve weergave van een concept draaiboek.
Wil jij ook overzicht behouden voor jouw projecten en deze tot een succesvol einde brengen?
Het Gebiedsportaal is makkelijk implementeerbaar binnen al uw projecten!

Maak direct een vrijblijvende afspraak met ons en ontdek de mogelijkheden