Ontdek het vernieuwde Gebiedsportaal

Jouw ultieme partner in projectmanagement

We zijn ontzettend trots om jou kennis te laten maken met een absolute gamechanger: het gloednieuwe Gebiedsportaal! We kunnen niet wachten om je op de hoogte te stellen van de laatste verbeteringen aan onze interface. Dit super gebruiksvriendelijke platform biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke ervaring, maar voegt ook nog meer waarde toe aan jouw projectmanagement.

Jouw sleutel tot efficiënt en effectief projectbeheer

Het Gebiedsportaal is speciaal ontworpen om een breed scala aan professionals, zoals gemeentelijke opdrachtgevers, ontwikkelaars en aannemers, te ondersteunen. Wat jouw rol ook is, het Gebiedsportaal zorgt ervoor dat je jouw projecten efficiënter en effectiever kunt beheren.

Gebiedsportaal-fases

 

 

 

BEHEERFASE

 • Controleren aangeleverde revisie obv. mutatieprotocol (nieuw/gewijzigd/verwijderd
 • Verwerken revisie naar beheeromgeving
 • Gebruik maken van data uit beheeromgeving

 

 

PLANVORMING EN ENGINEERINGSFASE

 • Beheerdata omzetten naar gestructureerde NLCS data
 • Aan te vullen met openbare info (PDOK) en extra projectinformatie (kaarten/onderzoeken/ afspraken etc.)
 • VO / DO / Bestekstekeningen ontsluiten in GIS
 • Inzet tbv participatie/besluitvorming etc.
 • Beschikbaar stellen ontwerpdata tbv realisatie

 

 

REALISATIEFASE                                                  Contractbeheersing voor opdrachtgever/ opdrachtnemer en monitoring voortgang

 

 • Aannemer realiseert obv aangereikt NCLS ontwerp
 • Aannemer koppelt voortgang terug en deelt projectdossier met OG               
 • Aannemer bouwt tijdens de uitvoering zijn  projectdossier (incl. objectregistratie) op       
 • Ook de inmetingen worden in de objectdataregistratie verwerkt                           
 • Ondersteunen aannemer in kwaliteit revisie en aanbieden projectdossier, kwaliteit op orde; geen gegevensverlies                                
 • Aanleveren revisiedata tbv beheerfase

Visualiseer jouw projectomgeving en communiceer effectief met stakeholders

Ontwikkelaars kunnen maximaal profiteren van de kracht van het Gebiedsportaal door de projectomgeving visueel in kaart te brengen, waardoor je risico’s en eisen makkelijk kunt identificeren. Daarnaast biedt het platform jou een centrale plek om besluiten vast te leggen en de integriteit van jouw projecten te waarborgen. Zo wordt de communicatie met stakeholders een eitje.

 

Efficiënter werken en faalkosten verminderen

Aannemers, wij hebben naar jullie geluisterd! Het Gebiedsportaal helpt jou om veel efficiënter te werken en om voorbereid te zijn op de wet kwaliteitsborging. Je krijgt een overzichtelijke plek voor jouw projectdossier en informatiestromen. Dit helpt niet alleen bij efficiënter plannen en inkopen, maar vermindert ook de faalkosten.

Real-time kwaliteitsborging met geïntegreerde apps

Maar dit is nog maar het begin! We hebben geïntegreerde apps voor kwaliteitskeuringen geïntroduceerd, zodat je de voortgang van jouw projecten real-time kunt volgen. De resultaten van de keuringen worden direct weergegeven op het Gebiedsportaal, waardoor kwaliteitsborging transparant, herleidbaar en real-time te monitoren is.

Met de vernieuwde interface van het Gebiedsportaal bieden we jou een nóg betere gebruikerservaring. We hebben geluisterd naar jouw feedback en de functionaliteiten verder ontwikkeld om jou nog beter van dienst te zijn.

Het Gebiedsportaal staat klaar om jouw partner te zijn bij het efficiënt en effectief beheren van jouw projecten. “Blijf altijd op de hoogte, reageer op tijd en focus op wat écht belangrijk is”

 

Het is tijd om het nieuwe tijdperk van projectmanagement te betreden!

Verlang jij naar meer efficiëntie, minder stress en betere resultaten in jouw projectmanagement? Het vernieuwde Gebiedsportaal geeft jou de tools om dit te bereiken! Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie, neem gerust contact op met Peter Caesar voor meer informatie.