Eind november lanceerde onze eigen minister van Infrastructuur & Waterstaat; Cora van Nieuwenhuizen, het Gebiedsportaal Klimaatadaptatie! Bekijk de videoboodschap van de minister op het Klimaatadaptatie portaal en daarmee de opening van het Gebiedsportaal. 

Het Gebiedsportaal Klimaatadaptatie is een portaal vol met kennis over klimaatadaptieve en innovatieve projecten en producten in de grond, water- en wegenbouw en geeft deze weer op een laagdrempelige wijze. Het portaal geeft informatie over de projecten en is bedoelt als gemakkelijke doorverwijzing naar productinformatie en contactgegevens. Het portaal maakt het mogelijk slim en gemakkelijk informatie op te doen op het gebied van klimaatbestendige verbetering van de buitenruimte. 

In samenwerking met MKB-Infra, dé vereniging van MKB-bedrijven in de infrasector (de grond-, water- en wegenbouw) heeft Gebiedsmanagers een database ingericht vol met bekende en minder bekende, innovatieve klimaat adaptieve toepassingen.

Het Gebiedsportaal Klimaatadaptatie is openbaar

Doe er je voordeel mee !

Heb je aan de hand van het Gebiedsportaal aanvullende vragen of wil je graag met ons in gesprek? Neem gerust contact op met Rik Huisman.  

rik.huisman@gebiedsmanagers.nl