Peter de Jong

Als coördinator projectvoorbereiding ben ik een goede schakel tussen projectleiders en de werkvoorbereiders. Daarnaast ben ik een gesprekspartner/ sparringspartner voor de projectleider.  

De werkvoorbereiders/ trainees begeleid ik met mijn kennis en adviseer ik mijn collega’s bij diverse vraagstukken van ontwerp tot uitvoeringsgereedheid binnen een project. Deze vraagstukken kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op het maken van een tekening tot een raming of bestek. Ook voer ik diverse controles uit op het tekenwerk en hou ik mij bezig met ramingen en/of RAW-bestekken.   

Mijn opgedane ervaring zou ik in de loop er tijd graag uitbreiden met de mogelijkheden van 3D, GIS en het gebiedsportaal.  

Daniël van Bijsterveld

Ik ben Daniël en ik ben per 1 april begonnen bij Gebiedsmanagers en heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van tekenen en ontwerpen. Ik ben begonnen bij een landschapsarchitectenbureau en heb daarna bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan waarvan 9 jaar bij een aannemer. 

Binnen Gebiedsmanagers wil ik mij verder ontwikkelen op het gebied van 3D tekenen en werkvoorbereiding. Als ik verder in de toekomst kijk, zou ik uiteindelijk projectleider bij Gebiedsmanagers willen worden. Met een ruime ervaring in tekenwerk. Deze kans tot verdere ontwikkeling zie ik zeker mogelijk bij Gebiedsmanagers 

Stefan Pieters

Ik ben bij Gebiedsmanagers werkzaam als Adviseur BIM/GIS en heb een brede ontwerp- en adviseurs ervaring  op middelgrote en grote projecten opgedaan bij grote aannemers.

Met mijn kennis over integraal wegontwerp, waterhuishuishouding en rioleringstechniek alsmede door mijn enthousiasme voor digitalisering, ben ik voortdurend op zoek naar de verbinding in een project. “Alles kan aan elkaar geknoopt worden, mits het werkbaar blijft!”. Door structuur aan te brengen in werkprocessen gaan we van standaardisering naar automatisering. Ik kom het team versterken als verbinder tussen het ontwerp, netwerkpartners en werkvoorbereiders. Mijn doel: “Leveren wat er gewenst wordt”. De ontwikkelingen gaan hard, maar Gebiedsmanagers heeft mooie tools gemaakt en nog in ontwikkeling. Ik ga ervoor zorgen dat dit werkt en werkbaar is.  

 

Pieter de Vries

Ik ben 22 jaar en vorig jaar afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam Civiele Techniek met als specialisatie Waterbouw. Ik heb gekozen voor Civiel360 voor mijn persoonlijke ontwikkeling, zodat ik kan toegroeien naar een mooie carrière binnen Civiele Techniek. 

De eerste 8 maanden van mijn traineeship ben ik gestart bij de gemeente Schiedam. Hier heb ik onder andere gewerkt aan een ophoogproject en het vervangen van de rolbrug. Begin mei gestart bij Gebiedsmanagers en hier ga ik me de komende periode verder ontwikkelen als AutoCad tekenaar/projectingenieur. Hier heb ik onwijs veel zin in, omdat ik me nu meer mijn technische kennis kan inzetten. 

Nick van Gammeren

Ik ben aan Civiel360 begonnen om een goed beeld te krijgen van de arbeidsmarkt en te ontdekken wat mij energie geeft in mijn werk. Na calculator/werkvoorbereider bij Van Dijk ga ik bij Gebiedsmanagers de rol van assistent-projectleider vervullen om ook van deze functie een goed beeld te krijgen en weer nieuwe kennis op te doen. Daarnaast ga ik ook meer ervaring op doen met tekenen en ontwerpen. Hierin heb ik ook nog veel te leren en ik vind het leuk om hier stappen in te gaan nemen