Bas de Wilde

Bas is geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met de inrichting van steden en de mobiliteit eromheen. Na zijn studie Ruimtelijke Ordening en Planologie wilde hij zijn kennis verbreden en heeft daarom gewerkt als integraal planner op een grote gebiedsontwikkeling. Deze kennis en de opgedane ervaring kan hij goed inzetten als adviseur op de projecten binnen Gebiedsmanagers. Inmiddels is hij gestart bij gemeente Schiedam als projectsecretaris ten behoeve van gebiedsontwikkeling Schieveste.

Quin Mooijman

Quin Mooijman draagt als adviseur bij aan een  goede projectbeheersing binnen gebiedsontwikkelingen. Quin is enthousiast, sociaal, constructief en leergierig. Mede door deze eigenschappen heeft hij zich breed ontwikkeld tijdens zijn bachelor opleiding Watermanagement aan de Hogeschool Rotterdam. Hier heeft hij naast technische kennis, veel ervaring opgedaan in projectmatig werken en is afgestudeerd op het onderwerp klimaatadaptieve stedelijke ontwikkeling. Quin is behulpzaam en houdt van een uitdaging.

Melano Nijman

Melano Nijman is als projectingenieur ons team komen versterken.  Eerst heeft hij bij ons zijn stage doorlopen en is vervolgens bij ons afgestudeerd. Hij is lekker op dreef en pakt hierop door.  Hij is inmiddels gestart met een deeltijd opleiding HBO Civiele techniek. Met zijn resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, creativiteit ondersteunt hij onze projectleiders in verschillende fasen van de ontwikkeling van de openbare ruimte, van schetsontwerp tot bestek. De wensen van betrokkenen in de ontwerpfase vertaalt hij met zijn AutoCAD (Civil 3D) kennis.