De burger is steeds mondiger, we kunnen dat als lastig ervaren maar hoe dat positief in te zetten. Gebiedsmanagers grijpt deze power-to-the-people-beweging aan als basis voor de uitwerking van projecten. Projecten met draagvlak!

Bij onze aanpak voor toekomstbestendige leefomgeving komen technologie, data en de input van bewoner samen. Wij maken gebruik van een online geo-gestuurde Enquêtetool. Hiermee bereiken wij maximaal draagvlak. Op heldere en efficiënte, toegankelijke en effectieve wijze wordt bruikbaar inzicht in lokale wensen en knelpunten opgehaald en teruggekoppeld.

Het toepassen van deze aanpak sluit naadloos aan bij de trends in ons vakgebied: digitaal werken (BIM, Omgevingswet), integraal werken (GIS-gestuurd) en lokaal werken (bottom-up). Gebiedsmanagers werkt hiermee aan een toekomstbestendig projectresultaat voor uiteenlopende klanten in de keten zoals gemeenten, ontwikkelaars en aannemers en pakt hiermee haar verantwoordelijkheid in de overgang naar een duurzame samenleving.

Onze hedendaagse, frisse integrale aanpak is gepresenteerd door Cyril Parchomov tijdens de vakbeurs Openbare Ruimte op 2 oktober jl. in de Jaarbeurs Utrecht in het wijktheater, onderdeel van de Slimme wijk. Gebiedsmanagers stond met een stand in de in de Slimme Wijk, een initiatief van Ruimteschepper. Geinteressseerd? Neem contact op met Cyril en/of Jesse!

 

Weten hoe wij de buitenruimte inrichten?

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief!

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief!

There was an error while trying to send your request. Please try again.