Projectleider Civiel

Benieuwd naar hoe jij kunt bijdragen aan ons Team?

Over de professional

  Je bent een ervaren projectleider

  Je weet als geen ander hoe je structuur                  aanbrengt in je werk en het projectteam

  Jij krijgt energie van het opzetten en                        begeleiden civiel technische projecten

Over Gebiedsmanagers

  Civieltechnisch ingenieursbureau met een              hecht en groeiend team

   Sterke focus op innovatie en kennisopbouw

   Missie: Een leefbare en duurzame                           buitenruimte voor iedereen realiseren

Over de functie

   Je bent werkt aan projecten vanaf het                     stedenbouwkundig plan tot en met                         uitvoering en de overdracht aan de                         beheerder

   Je ontzorgt de opdrachtgever en schakelt               met diverse partijen

   Je bent verantwoordelijk voor je eigen                     planning en budgetbeheer

Waar draag jij aan bij als Civiel Technisch Projectleider?

Als civieltechnisch projectleider ben je verantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van civiel technische projecten. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers zoals overheden, ontwikkelaars en aannemers. Je werkt aan gemeentelijke herinrichtingen of aan gebiedsontwikkelingen. Je bent voor de opdrachtgever zijn steun en toeverlaat over de voortgang van het project (obv. GROTICK). Intern bewaak je het projectbudget, en stuur je het projectteam aan. Je pakt projecten op met aandacht voor inpassing van duurzaamheidsambities en zorgt voor een gedragen plan door een passend participatieproces.

Je werkt aan een groot aantal projecten tegelijkertijd die een korte looptijd kunnen hebben van enkele maanden tot een aantal jaar.

Ambitie

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en participatie, daar werken we naartoe

 

Goede werksfeer

We werken hard, maar er is ook tijd voor gezelligheid 

Opleiding &ontwikkeling

Gebiedsmanagers zet in op persoonlijke ontwikkeling

 

Wij zijn Gebiedsmanagers

Gebiedsmanagers is een jong en dynamisch civieltechnisch ingenieursbureau met een sterke missie: het realiseren van een leefbare en duurzame buitenruimte waar iedereen plezierig verblijft. Daar zetten wij ons ondertussen 10 jaar voor in met een team van momenteel 30 medewerkers.

 

Naast het uitwerken van de projectplannen, focust Gebiedsmanagers op drie belangrijke thema’s:

  • Innovatie: We zetten sterk in op innovatie en kennisopbouw. We zijn medekoploper in BIM en hebben dit vertaald naar een pragmatische tool voor binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. In samenwerking met de gemeente Rotterdam wordt de tooling verder ontwikkeld.
  • Duurzaamheid en klimaatverandering: We adviseren opdrachtgevers over het zo duurzaam en klimaatneutraal inrichten van projecten. Een hot topic dat vraagt om creativiteit.
  • Participatie: We hebben een digitale enquête tool ontwikkeld om feedback te verzamelen van burgers en ondernemers. Enorm handig in deze corona tijd, zo kunnen we de input van de wijk meenemen in het projectplan.

 

Kortom, we zijn een ambitieuze club met een hecht team. We werken hard, maar er is ook tijd om samen leuke dingen te ondernemen.

Zin in een (virtuele) kop koffie?

Ja, ik hoor graag meer!

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en we komen graag met je in contact!  Je kunt voor deze vacature contact opnemen met Richard Walet op tel.                        06-57999570 of per mail richard.walet@gebiedsmanagers.nl