Word Projectleider Integrale Projecten

en creëer onze toekomstige woon-, werk- en recreatieomgeving

waar draag jij aan bij

Heb jij passie voor stedelijke inrichting en gebiedsontwikkeling? Heb je kennis van infra, water en groen? En vind je het leuk om te innoveren en projecten te leiden die er toe doen? Dan is de functie van Projectleider integrale projecten bij Gebiedsmanagers wat voor jou!

Bij het ontwerpen en inrichten van de openbare ruimte, boven- en ondergrondse infrastructuur is er sprake van een grote uitdaging. Thema’s als klimaatadaptatie, energie- en warmtetransitie, biodiversiteit en participatie spelen een cruciale rol en vragen om een integrale benadering. Het koppelen van kansen en mogelijkheden voor diverse stakeholders wordt steeds belangrijker. Vraagstukken kunnen niet meer vanuit één kant worden benaderd.

Een integrale (project)benadering is cruciaal in het creëren van onze toekomstige woon-, werk en recreatieomgeving. Door de toenemende vraag van onze opdrachtgevers is ruimte ontstaan voor een ervaren, ambitieuze projectleider. Samen met een breed team van eigen vakspecialisten breng jij civiele en integrale projecten vanuit de initiatieffase naar de realisatiefase.

Wij zijn Gebiedsmanagers

Gebiedsmanagers is een Civieltechnisch ingenieursbureau, gevestigd in Maassluis, en gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en begeleiden van projecten op het gebied van gebiedsontwikkeling en infrastructuur.

 

Plezier in ons werk en met elkaar vinden we belangrijk.  We vormen met elkaar een veilige en betrokken omgeving voor iedereen met ruimte voor een gezellig praatje. Wij bieden pragmatische oplossingen, zijn verbindend en brengen diverse stakeholders bij elkaar voor een optimale samenwerking. We pionieren en durven ons buiten gebaande paden te begeven, puur omdat wij onze klanten graag de beste mogelijkheden bieden. Vooral zijn we betrokken bij ons doel en zorgen we op de juiste momenten voor betrokkenheid van collega’s, opdrachtgevers, netwerkpartners en de omgeving.

 

Het koppelen van kansen en mogelijkheden voor diverse stakeholders wordt steeds belangrijker. Vraagstukken kunnen niet meer vanuit één kant worden benaderd. Een integrale (project)benadering is cruciaal in het creëren van onze toekomstige woon-, werk en recreatieomgeving. Door de toenemende vragen van onze opdrachtgevers is ruimte ontstaan voor een ervaren, ambitieuze adviseur op het gebied van water en klimaatadaptatie.

  Jouw functie

  Als projectleider integrale projecten heb je contact met opdrachtgevers zoals gemeenten, projectontwikkelaars en aannemers. Door het gesprek aan te gaan onderzoek je waar de vraagstukken liggen op het gebied van de openbare ruimte en creëer jij met jouw projectteam de optimale oplossingen.

  Je bent actief in een afwisselend werkveld zoals herinrichting en nieuwbouw in de openbare ruimte. Denk hierbij aan bouw- en woonrijp maken van woningbouwplannen, reconstructie van wegen en riolering, beheer- en onderhoud, RAW-bestekken en UAV-gc contracten. Ook ga je aan de slag met het leiden van onderzoeken, contractmanagement en projectbeheersing. Hiervoor krijg jij een gedreven projectteam tot je beschikking die jij kan aansturen om tot het gewenste resultaat te komen.

  Als verbinder in je team bedenk en realiseer je samen oplossingen die aansluiten bij de vraag van de opdrachtgever. Je bent hierbij vindingrijk en je hebt oog voor het belang van de eindgebruiker. Je begeleid meetings op inspirerende en doeltreffende wijze. Tevens maak je gebruik van innovatieve ontwerpsessies.

  Ambitie

  Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en participatie, daar werken we naartoe

   

  Goede werksfeer

  We werken hard, maar er is ook tijd voor gezelligheid

   

   

   

  Opleiding &ontwikkeling

  Gebiedsmanagers zet in op persoonlijke ontwikkeling

   

  Over jou als professional

  Je hebt een afgeronde opleiding richting Civiele Techniek, GWW,  Management van de Leefomgeving / Tuin- en landschapsmanagement   of vergelijkbaar,                        aangevuld met relevante trainingen en of opleidingen / kennis en ervaring van projectleiding in de openbare ruimte

  Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een gelijksoortige functie of met gelijksoortige activiteiten (baan bij aannemer, gemeente of adviesbureau)

  Ervaring met diverse contractvormen: RAW, UAV-GC, Bouwteam

  Je hebt een integrale benadering van projecten en bent sensitief

  Je zoekt de afwisseling en dynamiek in integrale projecten

  Je bent in het bezit van rijbewijs B

  Ons aanbod

  Salaris: €4.000 – €6.000 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van ervarings- en opleidingsniveau

  Functie voor 40 uur per week, indien je minder wilt werken is dit bespreekbaar

  Goede faciliteiten zoals een auto, laptop en telefoon van de zaak, een goed bereikbaar kantoor en mooie werkplek met goede koffie!

  28 vakantiedagen op fulltime basis

  Pensioenregeling

  Hybride werken: op kantoor en thuis (met oog voor jouw privé situatie)

  Een platte organisatie en een gedreven team van jonge én ervaren mensen, dat goed op elkaar is ingespeeld.

  Open en warme bedrijfscultuur, regelmatig teamuitjes (vrijdagmiddagborrel, bbq’s, avondje karten, gezamenlijk de marathon van Rotterdam lopen, of natuurlijk je       collega’s aanmoedigen)

  Diversiteit aan projecten in zowel discipline, opdrachtgever en omvang

  Doorlopende professionele ontwikkeling middels het volgen van cursussen of aanvullende opleidingen.

  Zin in een kop koffie?

  Ja, ik hoor graag meer!

  Wil je solliciteren of meer weten over de functie van Projectleider integrale projecten of ons als organisatie? Neem dan contact op met RIchard Walet. Hij is bereikbaar op zijn mobiele nummer: 06 57999570 voor een belletje of WhatsApp. Je CV kun je mailen naar richard.walet@gebiedsmanagers.nl onder vermelding van Projectleider integrale projecten bij Gebiedsmanagers.