Dit kunnen wij jou bieden

Tijdens jouw (afstudeer)stage ga je alles binnen ons jonge en innovatieve bedrijf zien. Je gaat meelopen met de dagelijkse werkzaamheden, op deze manier proberen wij zoveel mogelijk diversiteit te bieden en hierdoor zal je veel leren tijdens je stage. Er zijn diverse mogelijkheden voor tussentijdse een stage tot het volbrengen van een afstudeeropdracht.

Graag gaan we met jou in gesprek over wat jij interessant vindt en waar je je graag mee bezig zou willen houden tijdens je stage of afstuderen. Naast je (afstudeer)stage werk je dan ook 2,5 dag in de week mee binnen het bedrijf. We kijken graag samen met jou of we een passend onderwerp voor jouw onderzoek/opdracht kunnen bieden.

De werkzaamheden zullen per dag verschillen en deze zul je per week bekijken. De werkzaamheden worden door jou samen met je begeleider bepaald. Heb jij een bepaalde interesse voor iets? Is er iets dat jij graag wil leren?

Ben jij degene die we zoeken?

Het is belangrijk dat je van aanpakken weet en dat je affiniteit hebt hebt met civiele techniek. Verder ben jij:

– Proactief
– Zelfstandig
– Meedenkend

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Liesbeth Moerman. Mail je CV met motivatiebrief naar liesbeth.moerman@gebiedsmanagers.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

 

Melano

Mijn naam is Melano Nijman, 4e jaars student aan het techniek College Rotterdam op de opleiding middenkaderfunctionaris infra. Van september 2019 tot december 2019 heb ik mogen fungeren als afstudeerder werkvoorbereider binnen Gebiedsmanagers. Tijdens deze periode heb ik ook de kans gekregen mij te mogen ontwikkelen op andere gebieden zoals watermanagement e.d. Hiervoor heb ik al 4 maanden stage mogen lopen bij Gebiedsmanagers en voelde ik mij sinds dag 1 op m’n plek. De begeleiding was top, er wordt goed feedback/begeleiding geven waarvan ik kon leren en wat mijn werk naar een hoger niveau tilde. Tijdig wordt er gekeken hoe het gaat met de te verrichten werkzaamheden vanuit school, naast dat ik dit elke week minimaal 1x deed.

Kylian

Mijn naam is Kylian Hazenbroek, ik ben 4e jaars student van de opleiding Watermanagement MBO-4. Ik heb mijn afstudeerstage bij Gebiedsmanagers mogen lopen. Gebiedsmanagers is naar mijn mening een heel goed leerbedrijf, doordat je wordt geholpen om het beste uit jezelf te halen. En op de juiste momenten begeleiding krijgt. Tijdens mijn stage periode kregen we ook te maken met COVID-19, met alle gevolgen van dien. Des ondanks ben ik heel goed begeleid om mijn stage op een goede manier af te ronden. Gebiedsmanagers is een serieus maar ook een warm bedrijf, waar ik met plezier stage heb gelopen!

Tom Winters

Ik zit op het moment in het 3e leerjaar van de studie Watermanagement op de Hogeschool Rotterdam. En ik loop al een aantal weken mee met de adviseurs en hou mij deze periode bezig met een aantal verschillende werkzaamheden, zoals het maken van verschillende gis-analyses, berekeningen, autocad en het maken van infographics . Met deze werkzaamheden wordt er een leerzame en gevarieerde stage gecreëerd, waarmee plezier en het leerzame aspect perfect samen komen.