Dit kunnen wij jou bieden

Tijdens jouw (afstudeer)stage ga je alles binnen ons jonge en innovatieve bedrijf zien. Je gaat meelopen met de dagelijkse werkzaamheden, op deze manier proberen wij zoveel mogelijk diversiteit te bieden en hierdoor zal je veel leren tijdens je stage. Er zijn diverse mogelijkheden voor tussentijdse een stage tot het volbrengen van een afstudeeropdracht.

Graag gaan we met jou in gesprek over wat jij interessant vindt en waar je je graag mee bezig zou willen houden tijdens je stage of afstuderen. Naast je (afstudeer)stage werk je dan ook 2,5 dag in de week mee binnen het bedrijf. We kijken graag samen met jou of we een passend onderwerp voor jouw onderzoek/opdracht kunnen bieden.

De werkzaamheden zullen per dag verschillen en deze zul je per week bekijken. De werkzaamheden worden door jou samen met je begeleider bepaald. Heb jij een bepaalde interesse voor iets? Is er iets dat jij graag wil leren?

Ben jij degene die we zoeken?

Het is belangrijk dat je van aanpakken weet en dat je affiniteit hebt hebt met civiele techniek. Verder ben jij:

– Proactief
– Zelfstandig
– Meedenkend

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Liesbeth Moerman. Mail je CV met motivatiebrief naar liesbeth.moerman@gebiedsmanagers.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

 

Jesse

Ik volg op dit moment de opleiding MBO-4 Watermanagement, ik heb hier mijn afstudeerstage met veel plezier mogen doen! Gebiedsmanagers is een warm bedrijf en ik voelde me vanaf minuut één al op m’n plek bij Gebiedsmanagers. De begeleiding die ik tijdens mijn stage kreeg was ook prima, goed verzorgd en nauwkeurig.

Timo

Mijn naam is Timo Bokhorst en in de periode van November 2019 tot en met Januari 2020 heb ik mijn 3e jaars (MBO infra BOL 4+ Tchniek Collega Rotterdam) stage volbrengen bij Gebiedsmanagers. Een stageplaats bij Gebiedsmanagers kan ik iedereen aanraden, omdat het een bedrijf is waar je veel kan leren op het gebied van 3D-modelleren. Op kantoor hangt altijd een serieuze maar ook gezellige werksfeer en je komt in aanraking met gezellige collega’s die antwoord hebben op al je vragen!

Melano

Mijn naam is Melano Nijman, 4e jaars student aan het techniek College Rotterdam op de opleiding middenkaderfunctionaris infra. Van september 2019 tot december 2019 heb ik mogen fungeren als afstudeerder werkvoorbereider binnen Gebiedsmanagers. Tijdens deze periode heb ik ook de kans gekregen mij te mogen ontwikkelen op andere gebieden zoals watermanagement e.d. Hiervoor heb ik al 4 maanden stage mogen lopen bij Gebiedsmanagers en voelde ik mij sinds dag 1 op m’n plek. De begeleiding was top, er wordt goed feedback/begeleiding geven waarvan ik kon leren en wat mijn werk naar een hoger niveau tilde. Tijdig wordt er gekeken hoe het gaat met de te verrichten werkzaamheden vanuit school, naast dat ik dit elke week minimaal 1x deed.