Klaar voor de start?

Ben jij op zoek naar een stage of een afstudeerplek? Of ben jij in twijfel of fulltime studeren wel iets voor je is en ben je enthousiast over een duaal leertraject? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gedurende het hele jaar zijn wij op zoek naar kandidaten. Dus ben je geïnteresseerd of weet je iemand die op zoek is naar een mogelijkheid voor een (stage)plek bij een jong en innovatief bedrijf? laat het ons weten!

Dit kunnen wij jou bieden

Tijdens jouw (afstudeer)stage kun je alle facetten binnen ons jonge en innovatieve bedrijf zien. Wij bieden al enkele jaren onze stagiaires en afstudeerders professionele begeleiding, hiervoor zijn wij dan ook gecertificeerd door de SBB als erkend leerbedrijf, wij leiden Vakmensen op!

Ook bieden wij mogelijkheden voor studenten bij wie fulltime studeren niet past en dit liever deeltijd doen door middel van een duaal leertraject.

Nog een leuk nieuwtje; Onlangs zijn wij verkozen tot FD Gazelle 2018 wat betekent dat wij bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen!  Hier hebben wij met het hele team hard voor gewerkt. Wil jij ons verder helpen en deel uitmaken van ons team?

Je gaat meelopen met de dagelijkse werkzaamheden, op deze manier proberen wij zoveel mogelijk diversiteit te bieden en hierdoor zal je veel ervaring op doen. Er zijn diverse mogelijkheden: van een tussentijdse stage tot het volbrengen van een afstudeeropdracht of een duaal leertraject.

Graag gaan we met jou in gesprek over wat jij interessant vindt en waar jij je graag mee bezig zou willen houden tijdens je stage of afstuderen. Naast je (afstudeer)stage werk je dan ook 2,5 dag in de week mee binnen het bedrijf.
We kijken graag samen met jou of we een passend onderwerp voor je onderzoek/opdracht kunnen bieden. De werkzaamheden worden door jou samen met je begeleider bepaald en zullen per dag verschillen. Heb jij een bepaalde interesse voor iets? Is er iets dat jij graag wil leren? Wij denken graag met je mee!

Wat vragen wij van jou?

Het is belangrijk dat je van aanpakken weet en dat je affiniteit hebt met civiele techniek. Verder verwachten wij dat je proactief, zelfstandig, enthousiast en meedenkend bent.

Mail je CV met motivatiebrief naar liesbeth.moerman@gebiedsmanagers.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Liesbeth Moerman. Je kan hieronder je CV + Motivatiebrief uploaden, dan nemen wij z.s.m contact op.