In januari waren wij present op de Infratech. Op de stand van Stichting Rondom GWW, en als actief deelnemer van deze Stichting, zijn er diverse interessante inspiratie- en kennissessies verzorgd.

Wij hebben actief bijgedragen aan de workshop ‘Wij maken BIM praktisch met uw project!’. Hierbij zijn de mogelijkheden er ervaringen uitgewisseld op basis van de door deelnemers ingebrachte projecten.

Wij hebben ook een presentatie mogen geven op de themadag ‘Duurzaamheid en klimaatadaptatie’’. Op basis van ambitieweb 2.0 nader is ingegaan op verduurzaming van de buitenruimte, specifiek inzoomend op de herinrichting van oudere woonwijken en de mogelijkheden van onze digitale enquetetool.

Wij kijken terug op mooie beursdagen, met voldoende gelegenheid voor informeel contact en nieuwe kennis met elkaar uit te wisselen.

Mocht u deze inspiratiesessie of workshops gemist hebben en bent u benieuwd naar onze aanpak op gebied van Duurzaamheid en klimaatadaptatie, dan komen wij graag bij u langs om onze kennis te delen. Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen z.s.m. contact me u op.

Hieronder een visuele impressie van de inspiratiesessies op de InfraTech 2019

Weten hoe wij de buitenruimte inrichten?

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief!

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief!

There was an error while trying to send your request. Please try again.