Hoe heb jij de eerste 8 maanden van je traineeship ervaren?

Het zijn geweldige maanden geweest en ik voelde me erg thuis in het team. Ondanks dat we veel vanuit huis hebben gewerkt, heb ik goede begeleiding gehad en heb ik veel vakkennis opgedaan. Het was mijn eerste werkervaring en deze ervaring zal ik altijd met me mee blijven dragen.

Ik heb ontzettend veel ervaring opgedaan op het gebied van tekenen. Ik weet nu alles op inhoudelijk gebied van een schetsontwerp, voorlopig ontwerp en definitief ontwerp en allerlei andere soorten tekeningen/ontwerpen. Daarnaast was ik betrokken bij verschillende projecten zoals het realiseren van de natuurvriendelijke oevers en het herinrichten van de oude woonwijken en straten. De diversiteit binnen mijn projecten vond ik erg leuk en uitdagend.

Voor de trainees en andere toekomstige collega’s die bij Gebiedsmanagers aan de slag gaan;

“Wees nieuwsgierig en stel veel vragen, want je komt terecht in een hecht team met ervaren collega’s, die je allemaal een kans geven om geweldige ervaringen op te doen. Stel je er voor open en dan kan deze mooie plek met fijne collega’s, je laten groeien in je (persoonlijke)ontwikkeling!”

Ik ben erg blij dat ik bij Gebiedsmanagers mocht beginnen met mijn traineeship. Een goed begin is altijd een positief teken voor een mooie toekomst!

Bedankt collega’s van Gebiedsmanagers!