Terugblik Vakbeurs openbare ruimte

Samen sterk onder de naam 'Groots Adviesgroep'

Wat hebben we een fantastische tijd gehad op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht! Op 27 en 28 september hebben we onze krachten gebundeld met HB Adviesbureau, Groen Advies Amsterdam en Infra Light Engineering, onder de naam “Groots Adviesgroep”. Onze stand was een bruisende ontmoetingsplek waar we veel interessante mensen hebben gesproken en nieuwe connecties hebben gelegd.

De beurs bood ons de perfecte gelegenheid om bij te praten met bekende gezichten en nieuwe relaties op te bouwen. We hebben ideeën uitgewisseld, ervaringen gedeeld en vooral ontdekt hoe we samen de toekomst van de openbare ruimte vorm kunnen geven. Onze gezamenlijke aanpak en expertise werden met veel enthousiasme ontvangen.

Beursstand Vakbeurs Openbare Ruimte

Naast onze stand hebben we ook een inspirerende lezing gegeven met als thema “Verbeteren, Verbinden, Versterken: De integrale wijkaanpak ontrafeld” waarin we diepgaande inzichten hebben gedeeld over gebiedsontwikkeling en infrastructuur. We hebben besproken hoe we de uitdagingen bij het begin van projecten kunnen aanpakken in een complexe omgeving vol beleidskaders en diverse ambities. In deze lezing zijn we ook dieper ingegaan op het project in Asperen, gemeente West-Betuwe. We zijn inmiddels aan de tweede fase gestart. Een mooi voorbeeld met betrekking tot onze integrale wijkaanpak, Wil je hier meer over lezen? klik hier

Samen hebben we de mogelijkheden van de openbare ruimte verkend en nieuwe perspectieven ontdekt voor de toekomst.

 

Heb je vragen over Groots adviesgroep of wil je meer weten over onze inzichten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Beursstand Vakbeurs Openbare Ruimte