Gerrit Korteweg

Projectingenieur

Gerrit Korteweg heeft zich na het behalen van zijn bachelor Civiele Techniek gericht op contractmanagement. Gerrit is projectingenieur en ondersteunt onze projectleiders in verschillende fases van projecten. Hij is een doorzetter, niet bang om zijn handen vuil te maken. Met zijn Autocad kennis vertaalt hij de wensen van de betrokkene in het ontwerp.

 

Rik Huisman

Adviseur klimaatadaptatie

Rik Huisman is werkzaam als adviseur klimaatadaptatie voor zowel de uitvoering als de beleidsmatige kant van het thema. Hierbij draagt hij ook bij in het ontwerpen van klimaatadaptieve oplossingen en volgt hij de ontwikkelingen op de voet. Verder ambieert hij ook om zich verder te ontwikkelen op het gebied van GIS. In zijn studie internationaal land en water beheer aan de Universiteit Wageningen heeft hij onderzoek gedaan op het gebied van Water Governance zowel internationaal als in Nederland. Hierin heeft hij kennis genomen van de vertaling van nationale doelen naar lokale veranderingen door regionale overheden. Verdere achtergrond kennis in klimaat adaptieve inrichtingsmogelijkheden heeft hij opgedaan in de opleiding Watermanagent aan de Hogeschool Rotterdam.  

 

 

Natasja Walenboer

Allround Administratief medewerker

Natasja Walenboer is als Allround Administratief medewerker ons team komen versterken. Ze biedt op verschillende vlakken ondersteuning aan het management en de projectleiders, in samenwerking met haar directe collega. Zo beheert Natasja vooral in de administratieve taken en procedures en ondersteunt zij in het op peil houden van de kwaliteit van de bedrijfsvoerende kant. Met haar leergierigheid, openheid en enthousiasme, levert ze een mooie bijdrage in het voorbereidende proces tot het realiseren van een buitenruimte met aandacht voor mens en maatschappij waar Gebiedsmanagers voor staat.

Bart Kwakkelstein

Projectleider

Bart Kwakkelstein is bij ons bureau werkzaam als Projectleider. Zijn opleiding civiele techniek afgerond en heeft hij daarna werkervaring opgedaan in de aannemerij, waarbij hij voornamelijk aan multidisciplinaire projecten heeft gewerkt. Hierbij heeft hij projectmatig leren werken en is hij processen gaan herkennen en optimaliseren en heeft hij ervaren hoe belangrijk het is om collega’s op waarde te schatten. Door zijn leidinggevende functie is hij in aanraking gekomen met alle facetten van het vak, van werkvoorbereiding tot begeleiding in de uitvoering, gesprekken met opdrachtgevers- of onderaannemers en het financieel registreren en afronden van projecten. Het is voor hem een uitdaging om de wensen en eisen van opdrachtgevers te vertalen naar een realiseerbaar plan waarbij we doen wat we zeggen.

Amresh Rambaran

Adviseur BIM/GIS en Relatics

Amresh Rambaran is werkzaam bij Gebiedsmanagers als adviseur BIM/GIS en Relatics. Daarbij heeft hij ook ervaring met inkoopplannen, aanbestedingsleidraden (uitvragen) en contractvorming. Hij heeft zijn ervaring opgedaan als werkvoorbereider/calculator en project- en QA/QC-begeleider bij een civiele aannemer. Hij is afgestudeerd in de civiele techniek en construction management and engineering (CME), waarbij hij afstudeeropdrachten heb gekozen in de digitalisering/innovatie richting. Hij denkt graag mee over het efficiënt en op een duurzame manier ontwikkelen van gebiedsontwikkelingen door middel van nieuwe technieken/middelen/processen. Amresh is iemand waar je op kunt bouwen en hij houdt zeker van uitdagingen.  

Weten hoe wij de buitenruimte inrichten?

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief!

Je bent succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief!

There was an error while trying to send your request. Please try again.