Webinars

Participatie in tijden van social distance

Cyril Parchomov en Jesse Kleijwegt nemen je mee in hoe we onze participatieve aanpak toepassen door middel van de inzet van digitale middelen als onze Digitale Enquêtetool en Gebiedsportaal. Door op deze wijze bewoners en partijen digitaal te verbinden staat niets een efficiënt publieksparticipatietraject in de weg. Ook niet ten tijde van de Coronacrisis! Met enkele praktijkvoorbeelden laten we zien hoe we doorpakken bij onze opdrachtgevers. Bekijk hier de Webinar Participatie!

Benieuwd naar de vragen die gesteld zijn tijdens de Q&A? Bekijk ze hier! Ben je getriggerd door deze Webinar en wil je graag meer informatie? Neem dan gewoon even contact op met ons! 

Gebiedsportaal; De verbindende tool binnen projecten

Het gebiedsportaal zorgt voor online en integrale ketensamenwerking en kennisbehoud gedurende het gehele proces (van initiatief tot digitaal opleverdossier).        De hoeveelheid data in projecten neemt exponentieel toe, en de vraag naar informatiebehoud (wet kwaliteitsborging!) wordt groter.  

In deze Webinar geven wij uitleg over de mogelijkheden, het gebruik en de waarde van het Gebiedsportaal in elk project.  Nieuwsgierig in hoe het Gebiedsportaal in projecten ingezet wordt? Ga na het bekijken van de webinar ook nog even naar de Q&A en bekijk hier de vragen die tijdens de webinar zijn gesteld.

In de Webinar is onderscheid gemaakt tussen opdrachtgevers (gemeenten en initiatiefnemers) en opdrachtnemers (uitvoerders)

Benieuwd naar wat Gebiedsportaal binnen jouw projecten kan betekenen?  Je kunt hierover contact opnemen met Rik Huisman of Amresh Rambaran, zij denken graag met je mee! 

In de Webinar gericht op de opdrachtgevers zijn functies als het tijdspad gebiedsontwikkeling ontwikkeling, burgerparticipatie en het dashboard projecten toegelicht.

In de Webinar gericht op de opdrachtnemer zijn functies als de digitaal eisenverificatie en opleverdossier, conflictanalyse en meldingregistratie  toegelicht.