Werken bij Gebiedsmanagers

Gebiedsmanagers is een jong en daarmee dynamisch ingenieurs bureau. Bij de start van het bureau hebben wij de ambitie uitgesproken om uit te groeien tot een toonaangevend ingenieursbureau en wij zijn hard op weg deze ambities te verwezenlijken en dat betekent gestage groei en het verwelkomen van nieuwe collega’s. Ervaren collega’s maar zeker ook jong talent.

Wij bestaan momenteel uit een klein team van ervaren project- en procesmanagers. Wij waarderen zelfstandigheid, maar zijn ook graag bereid jonge enthousiaste collega’s hun eigen verantwoordelijkheid te laten nemen. Spartelen mag, verdrinken doe je niet!

Aanstekelijk enthousiasme en verfrissende nieuwsgierigheid hebben wij graag om ons heen. Wij  geven jou de gelegenheid je ambities en talenten verder uit te nutten in je projecten. We bieden je daarmee de kans om mee te groeien met een jong bedrijf (met gezamenlijk meer dan 100 jaar werkervaring!), een inspirerende werkomgeving en uitdagende projecten. De ontwikkeling en zelfstandigheid van onze medewerkers staat hierbij altijd centraal.

Wij waarderen de inzet van werkstudenten, praktikanten en afstudeerders en zien je graag acteren als volwaardig medewerker. Gebiedsmanagers is actief leerbedrijf voor SBB en zijn graag bereid met jou na te denken over hoe de afronding van je studie gecombineerd kan worden met onze ambities en lopende projecten.

Daarnaast staan wij ook open om met ervaren professionals Gebiedsmanagers in gezamenlijkheid te laten groeien. Wil je actief bijdragen in onze groei op basis van je eigen netwerk en ervaring? Wij staan open voor een constructief gesprek!

Bekijk hieronder de openstaande vacatures:

Vacature: Projectleider civiel

Vanwege de verder groei zoekt Gebiedsmanagers een enthousiaste projectleider, die kennis en ervaring heeft van de civiele techniek binnen het stedelijk gebied. Wij bieden onze opdrachtgevers een civieltechnische hand vanaf initiatiefstadium (stedenbouwkundig plan) tot...

Lees meer