Werkvoorbereider (medior/Senior)

Benieuwd naar hoe jij kunt bijdragen aan ons Team?

Over de professional

  Je bent een ervaren allround                                    werkvoorbereider

  Je weet als geen ander hoe je structuur                  aanbrengt in je werk en het team

  Jij krijgt energie van het coachen en                        begeleiden van je collega’s

Over Gebiedsmanagers

  Civieltechnisch ingenieursbureau met een              hecht en groeiend team

   Sterke focus op innovatie en kennisopbouw

   Missie: Een leefbare en duurzame                           buitenruimte voor iedereen realiseren

Over de functie

   Je bent coördinerend in het projecteam en            verantwoordelijk voor je eigen productie

   Je ontzorgt de projectleider en schakelt met           klanten

   Je hebt ervaring met opstellen RAW/UAV-GC          contracten en SSK ramingen

Ontdek de uitdagingen van een

Werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider ben je werkzaam in het team projectingenieurs als ervaren allround werkvoorbereider: je draait je eigen productie en vormt met jouw kennis en expertise een belangrijk onderdeel van ons team. Jij weet uitstekend uit te leggen hoe een goede tekening eruitziet, hoe je een SSK raming opstelt of hoe je een bestek en andere contractvormen opstelt en werkt dit op een gestructureerde manier uit.

Met een helicopterview overzie je de projecten en je ondersteunt daarin de Projectleider. Zelf werk je aan integrale projecten, waarbij je regelmatig zelfstandig opereert. Ook stel je het contract op voor de aanbesteding. Je zorgt dat je de juiste informatie van het team krijgt en dat al het werk binnen de afgesproken tijd bij de klant is. Gemiddeld werk je tegelijkertijd aan drie à vier projecten die in verschillende fasen zitten. Daarnaast begeleid en toets je junior medewerkers, zodat ze de werkzaamheden op de juiste manier uitvoeren.

Ambitie

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en participatie, daar werken we naartoe

 

Goede werksfeer

We werken hard, maar er is ook tijd voor gezelligheid 

Opleiding &ontwikkeling

Gebiedsmanagers zet in op persoonlijke ontwikkeling

 

Wij zijn Gebiedsmanagers

Gebiedsmanagers is een jong en dynamisch civieltechnisch ingenieursbureau met een sterke missie: het realiseren van een leefbare en duurzame buitenruimte waar iedereen plezierig verblijft. Daar zetten wij ons ondertussen 10 jaar voor in met een team van momenteel 30 medewerkers.

 

Naast het uitwerken van de projectplannen, focust Gebiedsmanagers op drie belangrijke thema’s:

  • Innovatie: We zetten sterk in op innovatie en kennisopbouw. We zijn medekoploper in BIM en hebben dit vertaald naar een pragmatische tool voor binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. In samenwerking met de gemeente Rotterdam wordt de tooling verder ontwikkeld.
  • Duurzaamheid en klimaatverandering: We adviseren opdrachtgevers over het zo duurzaam en klimaatneutraal inrichten van projecten. Een hot topic dat vraagt om creativiteit.
  • Participatie: We hebben een digitale enquête tool ontwikkeld om feedback te verzamelen van burgers en ondernemers. Enorm handig in deze corona tijd, zo kunnen we de input van de wijk meenemen in het projectplan.

 

Kortom, we zijn een ambitieuze club met een hecht team. We werken hard, maar er is ook tijd om samen leuke dingen te ondernemen.

 

Zin in een (virtuele) kop koffie?

 

Ja, ik hoor graag meer!

 

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en we komen graag met je in contact! Je kunt voor deze vacature contact opnemen met Richard Walet tel. 06 57999570 of per email richard.walet@gebiedsmanagers.nl