Zuidbuurt Vlaardingen: Een uitdagend en prachtig project

Graag delen wij met jullie dit succesvolle project aan de Zuidbuurt. Een uitdagend project waarbij we hebben bijgedragen aan de realisatie van een duurzaam en natuurinclusief ontwerp. Samen met Lely, Dura Vermeer en Van Delft infra hebben we de handen ineengeslagen om dit project tot een succes te maken.

Een van de grootste uitdagingen van dit project was de slechte ondergrond en de kabels en leidingen. Maar dankzij onze expertise in bouwrijp maken en het begeleiden van de woonrijpe fase, hebben wij gezorgd dat de grond optimaal geschikt werd gemaakt voor bebouwing en de omliggende buitenruimte met minimale onderhoudskosten. We hebben nauw samengewerkt met de opdrachtgever Lely en de andere partners om ervoor te zorgen dat het ontwerp duurzaam en natuur inclusief werd uitgevoerd.

Ieders bijdrage aan dit project heeft geleid tot een prachtig resultaat Maar nog belangrijker is dat we met dit project een positieve bijdrage hebben geleverd aan de omgeving. De nieuwbouw aan de Zuidbuurt is een echte eyecatcher geworden van duurzaamheid en natuurinclusiviteit, en daar zijn wij trots op!

Dit project is een prachtig voorbeeld voor inzet van onze expertise en betrokkenheid met daarbij een scherpe focus op kwaliteit en duurzaamheid. Samen maken we de wereld een stukje mooier en groener!

Lely Zuidbuurt Vlaardingen