Carrière

Bij Gebiedsmanagers vinden wij het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. We zijn een gepassioneerd en hecht team en samen werken we dagelijks aan duurzame oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

We zijn gepassioneerd over ons vakgebied en gedreven door onze expertise. Onze kernwaarden – pragmatisch, verbindend, pionierend, met plezier en betrokken – weerspiegelen zich in alles wat we doen.

We realiseren ons dat een steeds veranderende omgeving meer inhoudt dan alleen fysieke ruimte. Het gaat om het realiseren van buitenruimtes, waarin mensen en natuur tot hun recht komen, waar duurzaamheid voorop staat en waar innovatie en creativiteit tot bloei komen.

Samen met onze partners in het vakgebied zetten we ons in om onze diensten voortdurend te verbeteren en af te stemmen op de behoeften van onze opdrachtgevers. Onze betrokkenheid gaat veel verder dan alleen het geven van advies. Onze integrale aanpak leidt tot innovatieve oplossingen voor complexe uitdagingen in openbare ruimtes. Bouw jij samen met ons mee aan de openbare ruimtes van morgen?

Samen doen we wat nodig is om van betekenis te zijn

Samenwerking met onze collega’s vinden we ontzettend belangrijk. We vinden het fijn om te schakelen met korte lijnen en om open te staan voor de ideeën van anderen. We streven naar een werkomgeving die innovatie, samenwerking en groei stimuleert. We geloven in onze medewerkers en bieden uitdagende projecten, continue ontwikkeling en ruimte voor persoonlijke groei.

Jij past perfect in het team van Gebiedsmanagers

Je wilt van betekenis zijn voor ons team en onze opdrachtgevers. Het begint allemaal met echt luisteren naar de wensen en uitdagingen van opdrachtgever. Samen met jouw team ga je op zoek naar de juiste oplossingen, met de moed om nieuwe wegen in te slaan en verder te kijken dan de gebruikelijke oplossingen.

Initiatief nemen zit in jouw DNA. Je voelt je eigenaar van de vraagstukken die op je pad komen en zet je volledig in om de meest passende oplossingen te vinden voor je collega of voor onze opdrachtgever.

Je bent iemand die graag in gesprek gaat met anderen, ook al zijn de onderwerpen lang niet altijd even makkelijk te bespreken. Je vindt het belangrijk om met elkaar op één lijn te zitten om samen te bouwen aan het gezamenlijke doel.

Je bent nieuwsgierig en je wilt je blijven ontwikkelen in onze lerende organisatie.

Carriere-mogelijkeheden-Gebiedsmanagers

Onze Kernwaarden

Pragmatisch-kernwaarden-Gebiedsmanagers

Pragmatisch

We zijn gericht op resultaten en realiseren haalbare oplossingen.

Pionieren-Kernwaarden-Gebiedsmanagers

Pionieren

We durven nieuwe paden te bewandelen en innovatieve ideeën te omarmen.

Verbindend-Kernwaarden-Gebiedsmanagers

Verbindend

Samenwerking staat centraal in ons werk, zowel intern als met onze partners.

Plezier-Kernwaarden-Gebiedsmanagers

Plezier

We geloven in een positieve en energieke werkomgeving waarin plezier essentieel is.

Betrokken-Kernwaarden-Gebiedsmanagers

Betrokken

Onze betrokkenheid bij onze projecten en de omgeving waarin we werken is onze drijfveer.

Word jij onderdeel van ons team?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent dat ons team kan versterken en bijdraagt aan onze missie om positieve verandering te creëren. Bekijk onze actuele vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze projecten en het vormgeven van een duurzame toekomst.