Projectmanagement

Je bent hier:

Wij begeleiden projecten en processen pragmatisch en sturen deze aan op basis van GROTICK. Als pioniers omarmen we uitdagingen en participatie is daarbij essentieel in ons proces. Dit doen wij op een betrokken en informele manier, waardoor een gevoel van samenwerking en plezier ontstaat, terwijl we serieuze en uitdagende projecten aanpakken.

Met gevoel voor bestuurlijke en maatschappelijke processen, expertise in de inhoud en oog voor diverse belangen, maken we stedenbouwkundige ontwerpen maakbaar, leefbaar, betaalbaar en duurzaam.

Op deze manier faciliteren wij samenwerking tussen overheden, bewoners, ondernemers en ontwikkelaars om belangen en ambities op elkaar af te stemmen. Zo ontstaat er draagvlak voor een buitenruimte die afgestemd is op de wensen van alle betrokken partijen. Op deze manier creëren we een robuuste en duurzame buitenruimte, met oog voor alle aspecten. Lees hieronder wat we doen op het gebied van projectmanagement.

DistrictU-Vlaardingen-Gebiedsmanagers[42]

Interim Projectmanagement

Bij Gebiedsmanagers staan we bekend om onze enthousiaste, gedreven en flexibele projectleiders en adviseurs. Met onze ruime ervaring in pragmatisch en resultaatgericht werken bij diverse organisaties en opdrachtgevers, bieden wij expertise op het gebied van interim project- en procesmanagement voor projecten in de buitenruimte. Of het nu kortlopend of langdurig is, onze professionals regelen jouw project van A tot Z.

We hebben uitgebreide kennis om specifieke problemen aan te pakken, zoals participatietrajecten, klimaatadaptatie, contractadvies en civieltechnische voorbereiding. Door onze flexibiliteit zijn we in staat om ons snel aan te passen aan jouw organisatie en behoeften. We gaan graag in gesprek om de beste oplossing voor jouw organisatie te vinden.

Samen bouwen we aan jouw visie door het inzetten van

  • Haalbaarheidsstudies
  • Verkenningen en planstudies
  • GREX-ramingen
  • Risicoanalyses
  • SSK-ramingen
  • Bouw- en woonrijpplannen
  • Beheer- en onderhoudsplannen