Duurzaamheid

Je bent hier:

Onze Volhoudbaarheidsvisie:
Praktische duurzaamheid die echt werkt

Duurzaamheid is de kern van wie we zijn en wat we doen. In een wereld waar duurzaamheid soms als een containerbegrip wordt gezien, bekijken wij dit door een pragmatische bril. We geloven in volhoudbaarheid, een term die de lading dekt van wat we écht willen bereiken.

Onze visie op projectmatige en bedrijfsmatige duurzaamheid is belangrijk voor ons. Het is onze standaardaanpak, gebaseerd op vier essentiële pijlers die de toekomstbestendigheid van onze projecten waarborgen.

Klimaatadaptatie

We anticiperen op en passen ons aan de gevolgen van klimaatverandering aan. Onze visie op het thema Water & Klimaat, stelt ons in staat om op veranderende omstandigheden te reageren.

Klimaatmitigatie

We nemen proactieve maatregelen om de gevolgen van klimaatverandering te voorkomen. Ons op maat gemaakte Ambitieweb helpt ons bij deze voortdurende inspanningen.

Sociaal draagvlak

We betrekken de omgeving bij onze projecten, stimuleren social returns, en bouwen aan een maatschappij die robuust en veerkrachtig is. Onze digitale enquêtes zijn o.a. een krachtig hulpmiddel om de stem van de gemeenschap te horen.

MVO

We delen kennis en streven naar een volhoudbare bedrijfsvoering. Lees meer over ons betrokkenheid voor het welzijn van de samenleving.

Onze volhoudbaarheidsvisie is niet alleen een belofte aan onszelf, maar ook aan onze opdrachtgevers. Het is een visie die herkend wordt door iedereen die gelooft dat de toekomst bestand moet zijn tegen de uitdagingen van vandaag.

“Bouw jij met ons mee aan een duurzame, veerkrachtige toekomst?”