Over

Gebiedsmanagers is regisseur bij en adviseur in het inrichten van openbaar gebied. Gedreven door de kennis van omgevingsmanagement, klimaatadaptatie en data/ BIM/GIS. De uitwerking van herinrichtingen en gebiedsontwikkelingen doen wij op een creatieve wijze, zonder de omgeving uit het oog te verliezen. We stappen af van gebaande paden. We gaan op zoek naar een duurzame, leefbare en betaalbare realiteit.

Wij werken samen: samen met onze opdrachtgevers en samen met betrokkenen. Door onze pragmatische aanpak en onze verbindende rol op inhoud en samenwerking, zorgen wij voor een dynamiek waar iedereen zich betrokken voelt.

Plezier staat hierin centraal: op kantoor, met samenwerkingspartners en in het openbaar gebied.
Want een openbare ruimte is er voor iedereen.

“Laat ons jouw partner zijn tijdens vanaf initiatiefase tot en met de uitvoeringsfase van jouw omgevingsproject. Samen zorgen we voor een vlekkeloze realisatie en een resultaat waar de hele omgeving enthousiast over is”

Groots in inrichting van openbare ruimte

Ook maken wij deel uit van Groots Adviesgroep, waarbinnen vier zelfstandige bedrijven bijdragen aan onze gedeelde missie. We bundelen onze krachten om projecten in de openbare ruimte integraal aan te pakken, met een focus op advies, ontwerp en engineering.
Ieder bedrijf binnen de groep heeft zijn eigen specialisatie en werkgebied, maar we delen een gemeenschappelijke toewijding aan praktische oplossingen, snelle communicatie, en een sterke lokale betrokkenheid. Samenwerking staat centraal in ons werk, en we streven naar een groene, gezonde toekomst voor de buitenruimte, waarin plezier en betrokkenheid cruciaal zijn.

Samen kunnen we elk project aan