Uitvoeringscontracten

Je bent hier:

Bij uitvoeringscontracten begrijpen we het belang van gedetailleerde en uitvoerbare contractdocumenten, die voldoen aan de hoogste normen. Onze deskundige teamleden hebben uitgebreide ervaring op het gebied van contracteren en formuleren van benodigde technische specificaties. Samen met jou formuleren we de projecteisen en gewenste resultaten. We werken dit uit tot professionele bestekken op basis van UAV/ RAW. Maar net zo makkelijk stellen we vraagspecificatie op en komen zo tot een UAV-GC contract. (Geïntegreerde contract vormen).

Wat doen wij op het gebied van uitvoeringscontracten?

  • Gedetailleerde bestekken en RAW-specificaties met alle technische aspecten van het project, zoals materialen, methoden, kwaliteitscontroles en planningen.
  • Ondersteuning bij het opstellen van uitgebreide vraagspecificaties voor geïntegreerde contractvormen volgens UAV-GC. We definiëren prestatiegerichte doelstellingen, identificeren risico’s en stellen beheersmaatregelen vast voor heldere en haalbare contracten.

Bouwteams en tweefasen contracten

In de krachtige combinatie van traditioneel en innovatief ligt het bouwteam of het tweefasen contract. Hierbij brengen we het beste van beide werelden samen en passen we zowel de UAV- als UAV-gc-benaderingen toe. Onze aanpak blijft echter praktisch. We streven niet naar een papieren realiteit, maar zetten ons in voor tastbare en doelgerichte resultaten.

Systeemgerichte Contractbeheersing UAV-gc Contracten

Met de opkomst van UAV-gc contracten zetten wij in op systeemgerichte contractbeheersing. Ons team beschikt over de benodigde expertise om de prestatie-eisen te verifiëren en tegelijkertijd kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Ontwerpen-Gebiedsmanagers

Ontwerp & engineering

Wij bieden in engineering een breed scala aan expertise voor succesvolle projecten. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Rotterdam-Nieuw-Kralingen-Gebiedsmanagers

Directievoering & toezicht

Op deze manier voeren wij maximale waarde toe aan jouw project met onze innovatieve uitvoeringsbegeleiding.