Gebiedsportaal

Je bent hier:

Het Gebiedsportaal is speciaal ontworpen om zowel professionals als stakeholders te ondersteunen en inzicht te bieden in de dynamische wereld van planvorming in onze openbare ruimte. Met geavanceerde technologie en een gebruiksvriendelijke interface is het een onmisbaar hulpmiddel voor gemeentelijke opdrachtgevers, ontwikkelaars en aannemers. Het Gebiedsportaal is meer dan alleen een GIS-platform. Het biedt ook laagdrempelig gebruik van één gezamenlijk projectmanagementsysteem voor alle stakeholders.

Gebiedsportaal-groen+blauw+grijs

Inzicht, structuur en besluitvorming voor gemeentelijke opdrachtgevers

Het Gebiedsportaal biedt inzicht en een eenduidige structuur aan projectdossiers. Het verzamelt en organiseert alle projectdata op één centrale plek, waardoor er overzicht komt in alle actuele gegevens en de voortgang van projecten. Besluitvorming, planning en fasering van projecten worden eenvoudig en overzichtelijk.

Van masterplan tot oplevering per deelplan, alle informatie compleet

Het Gebiedsportaal geeft de mogelijkheid om de omgeving van projecten visueel in kaart te brengen. Van masterplan tot oplevering per deelplan, alle informatie compleet! Het Gebiedsportaal geeft totaaloverzicht, legt afspraken met stakeholders vast en borgt de samenhang van deelprojecten in gebiedsontwikkeling. Deze transparantie maakt het gemakkelijker om met stakeholders te communiceren en vertrouwen op te bouwen.

Efficiënt projectbeheer en kostenverlaging voor aannemers

Het Gebiedsportaal biedt een efficiënte manier om projectadministratie compleet te houden en te beheren. Het platform werkt met een solide datamodel. Projectdossiers blijven up-to-date en informatiestromen worden overzichtelijk. Dit helpt om efficiënter te plannen, in te kopen en faalkosten te verlagen.

Inzicht in projectvoortgang en transparante kwaliteitsborging

De geïntegreerde apps voor kwaliteitskeuringen bieden continu in de projectvoortgang. De resultaten van de keuringen zijn direct zichtbaar op het Gebiedsportaal, waardoor kwaliteitsborging transparant en herleidbaar te volgen is.

Optimaal ontzorgen met ILS-compatibele objectgegevens

Op basis van het IMBOR-gegevensmodel werken wij met eenduidige ILS (informatieleveringsstandaarden) voor het opleveren van het datamodel van de revisie. Met het Gebiedsportaal worden objectgegevens eenduidig aangeleverd. Het maakt het voor de opdrachtgever makkelijker het eigen beheersysteem te actualiseren. Dit resulteert in een snellere actualisatie, maar ook vooral lagere kosten in het verwerken van de actualisaties in alle objecten van de openbare ruimte.

“Het gebiedsportaal van Gebiedsmanagers is daarmee de schakel in een efficiënt en effectief revisieproces.”

Benieuwd hoe Gebiedsportalen jouw project kunnen transformeren? Vraag hieronder een demo aan en dan gaan we samen aan de slag!