Adviseur

Mijn hele carrière heb ik voor de overheid gewerkt, voor en met de beheerders van de openbare ruimte. Hierdoor ken ik de gemeentelijke wereld goed en waardoor ik een goede schakel ben tussen gemeente en ontwikkelaar. Ik heb me ontwikkeld als een echte generalist. Integrale projecten waarin alle facetten in de openbare ruimte meegenomen worden en de kansen qua duurzaamheid en klimaatadaptatie optimaal worden benut, geven mij een kick! Daarbij vind ik het belangrijk om zowel de belangen van de opdrachtgever als van de bewoners mee te nemen. Samen maak je het project tot een succes en ontstaat een gedragen plan! Communicatie en participatie zijn dan ook belangrijke onderdelen die ik beheers, naast mijn brede groene en civieltechnische kennis.

De civieltechnische markt ontwikkelt zich de laatste jaren erg snel. Nieuwe klimaatadaptieve producten en toepassingen en duurzame oplossingen worden bedacht. Ik vind het gaaf om dit te volgen, te helpen met het verbeteren en optimaliseren, maar schroom ook zeker niet om oplossingen waarin ik geloof toe te passen in de praktijk. Bij mijn vorige werkgever heb ik daar dan ook de nodige ervaring mee opgedaan en projecten gerealiseerd die ik bij Gebiedsmanagers kan delen in mijn rol als adviseur. Ook heb ik hierbij een breed netwerk opgebouwd. Ik vind het daarbij leuk om met relaties te sparren over oplossingen en verbeteringen en kennis te delen. Op deze manier kunnen we de openbare ruimte beter maken en leren van elkaars ervaringen en succes, maar ook van gemaakte fouten en uitvoeringen die minder goed werken.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met vrijwilligerswerk, hobby’s, sporten (volleybal, hardlopen en in de winter ski ik graag), maar vind ik het ook leuk om tijd door te brengen met vrienden en mijn gezin. In het voor- of najaar vind ik het ook heerlijk om een weekend weg te gaan met de klassieke caravan achter de oldtimer.