Projectleider

Met 25 jaar ervaring ben ik een specialist in binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. Dit dynamische vak boeit me door de unieke kenmerken van elk project. Het behouden van overzicht en het zien van dwarsverbanden is cruciaal. Mijn brede expertise in civiele techniek, geotechniek, groen, duurzaamheid en milieu komt goed van pas.

Het verbinden van partijen via communicatie is essentieel. Luisteren en doorvragen onthullen de onderliggende belangen, en vertrouwen is de sleutel. Dit vertrouwen opbouwen is niet vanzelfsprekend, maar het leidt tot succesvolle samenwerkingen.

Naast mijn werk geniet ik van ontspanning. Mijn ochtendritueel omvat een frisse wandeling met mijn hond en ik geef graag mountainbiketraining aan kinderen bij Fietsclub Westland Wil Vooruit. Ik ben gepassioneerd over muziek en drum graag. De band met mijn buren is uitstekend. Tuinieren, gezien mijn opleiding in Tuin- en Landschapsinrichting, is een andere passie.

Hoewel ik recentelijk bij Gebiedsmanagers ben begonnen, voel ik me al deel van de enthousiaste gemeenschap. Als je wilt ontdekken hoe ik jouw projecten kan versterken, nodig ik je graag uit voor een kop koffie.