Projectleider | Omgevingsmanager

Verbinden, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dit motto vind ik als omgevingsmanager en proces- en projectleider belangrijk voor het doen slagen van een project. Heldere communicatie en duidelijkheid over afspraken naar alle betrokken partijen. Zichtbaar en bereikbaar zijn, samen in een goede sfeer met lol projectdoelen verwezenlijken. Daar doe ik het voor! Ik draag aan die prettige werksfeer bij met een flinke vleug gezonde positieve energie.

Die energie neem ik mee in mijn werk voor Gebiedsmanagers in toffe opdrachten bij gemeenten, ontwikkelaars en aannemers. Als proces- en projectleider bij bijvoorbeeld participatietrajecten of als omgevingsmanager bij civieltechnische herinrichtingsopgaven. Samen mooie plannen maken, dezelfde kick creëren, die ik buiten het werk krijg.

Want buiten het werk hou ik mij bezig met avontuurlijk buitenspelen voor gevorderden. Het liefst in de bergen. Of het nou Skyraces en trailruns zijn in Zuid-Afrika, Schotland of de Dolomieten of meerdaagse trekkings met tentjes in Ethiopië of Kyrgizië. Het sportieve en avontuurlijke bloed kruipt waar het niet gaan kan! De shot avontuurlijke adrenaline moet regelmatig worden toegediend.

Dus, of het nu gaat om projectmanagement of avontuurlijke reizen, ik ben er klaar voor.