Projectingenieur

Ik ben een professional met jarenlange ervaring in de bouw- en civiele sector. Mijn kracht zit in het verbinden van (steden)bouwkundige met civieltechnische expertise. Daarnaast beschik ik over een sterk probleemoplossend vermogen; hierdoor kan ik integrale ruimtelijke ontwerpen maken en technische uitwerkingen verzorgen met kennis uit meerdere disciplines, van 2D tot 3D, van CAD tot GIS en BIM. Als projectingenieur draag ik bij aan verschillende fasen van ruimtelijke ontwikkeling, van schetsontwerp tot bestek. Ik ben er trots op dat ik ook als coördinator een belangrijke rol vervul tussen de diverse betrokken partijen.

Mijn aanpak is altijd gericht op het eindresultaat, met de wensen en eisen van de opdrachtgever, gebruikers, ontwerpers en wetgeving centraal. Ik vind het belangrijk om bij te dragen aan projecten die voldoen aan de hoogste normen en verwachtingen.

Buiten werktijd ligt mijn ambitie even hoog! Ik ben een bevlogen muziekliefhebber en platenverzamelaar. Ook ben ik af en toe achter de draaitafels te vinden en was ik jarenlang resident dj bij Red Light Radio.