Projectleider | Adviseur | Teamleider

Als gedreven adviseur op het gebied van water en klimaatadaptatie, ga ik altijd op zoek naar frisse en creatieve oplossingen. Wat mij inspireert, is de mogelijkheid om technologie en praktische toepassingen naadloos te integreren, met speciale aandacht voor zowel het klimaat als de behoeften van de bewoners. Samen met een gepassioneerd team van adviseurs bundelen we onze krachten om innovatieve klimaatadaptieve projecten in de buitenruimte te realiseren.

Mijn persoonlijke missie omvat het voeren van een open dialoog over de inrichting van de openbare ruimte, met als doel een bijdrage te leveren aan een klimaatadaptief Nederland. Duurzaamheid vormt de essentie van deze dialoog, waarbij we streven naar een evenwichtige benadering van de uitdagingen die ons land op het gebied van klimaatadaptatie tegenkomt.

Met een achtergrond in Watermanagement heb ik diverse aspecten van water verkend, van technische details tot ontwerpvraagstukken en governance. Deze uitgebreide kennis, in combinatie met mijn persoonlijke fascinatie voor techniek en klimaatadaptatie, stelt me in staat om vooruitstrevende, klimaatbestendige gebiedsontwikkelingen te faciliteren. Als jij ook gedreven bent door passie voor duurzame en innovatieve oplossingen, sta ik klaar om samen met jou de wereld klimaatadaptiever en veerkrachtiger te maken!