Coördinator werkvoorbereiding

Na het behalen van mijn bachelor aan de Anton de Kom Universiteit in Suriname werkzaam geweest bij het ministerie van Openbare Werken en later ingenieursbureaus in projecten  contractmanagement, ruimtelijke ordening en land- en watermanagement. Daarnaast ben ik in Suriname actief geweest in besturen van sociale organisaties.

Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn kennis te vergroten, maar ook om die kennis te delen. Dat was de belangrijkste reden om buiten mijn werk trainer te zijn in aanbestedingen voor collega-ingenieurs en aannemers en trainer watermanagement voor boeren. Daarnaast heb ik mijn masteropleiding afgerond aan het IHE Delft in watermanagement en beleid. Als coördinator werkvoorbereiding ondersteun ik bij Gebiedsmanagers diverse projectleiders in verschillende fasen van projecten tot het gezamenlijk succesvol voltooien van deze projecten.  

In mijn vrijetijd geniet ik van leuke dingen ondernemen en wandelen met vrienden en/of familie en neem ik graag de tijd voor het lezen van een goed boek en/of Netflixen.