Projectingenieur

Na het afronden van mijn studie civiele techniek heb ik enkele jaren doorgebracht bij een aannemer, gevolgd door een traineeship bij Civiel 360. Dit traineeship stelde me in staat om mijn kennis en in de ervaring GWW-sector te verbreden.

Momenteel vervul ik de rol van Projectingenieur, waarbij mijn specialisatie ligt in het maken van ramingen. Mijn dagelijkse werkzaamheden omvatten het beheersen van projecten in al hun facetten, met een bijzondere aandacht voor de uitvoering en kostenbeheersing.

Mijn ambitie is om een integrale verbinder te zijn, waarbij ik zowel de algemene belangen als de technische aspecten van projecten centraal stel. Hierbij houd ik de vraag van de opdrachtgever in het vizier en blijf ik gericht op het streven naar verbetering, op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

In mijn vrije tijd geniet ik van diverse buitensporten, zoals fietsen, padel en honkbal, terwijl ik ook graag nieuwe plekken ontdek tijdens wandelingen. Daarnaast vind ik ontspanning in het lezen van boeken, puzzelen en het spelen van bordspellen.

Laten we samen de antwoorden vinden op jouw projectuitdagingen!